CinemaNews.nl

RSS Het laatste filmnieuws! – FilmTotaal
 • Ridley Scott maakt wraakfilm 'The Last Duel' met Matt Damon en Ben Affleck juli 23, 2019
  Ridley Scott heeft een nieuw project beet. De regisseur van 'Alien', 'Gladiator' en 'The Martian' zet zijn schouders onder The Last Duel, een tiller over wraak dat uitmondt in een duel van acteurs en scenaristen Matt Damon en Ben Affleck.
 • Trailer 'The Goldfinch': Bomaanslag verwoest leven Ansel Elgort juli 23, 2019
  Na de eerste trailer van even geleden hebben Warner Bros. Pictures en Amazon Studios een nieuwe korte trailer online geplaatst voor de film 'The Goldfinch' van regisseur en BAFTA Award-winnaar John Crowley (Brooklyn).
 • Natalie Portman is terug in het MCU, maar ze was toch klaar met Marvel? juli 23, 2019
  Natalie Portman hoefde niet lang na te denken voordat ze ja zei op het aanbod van Marvel Studios om terug te keren als Jane Foster in 'Thor: Love and Thunder'. Volgens Marvel-producent Kevin Feige was Portman namelijk na één gesprek al overtuigd.
 • 5 goede superheldenfilms die nu op Netflix staan juli 23, 2019
  Fans van superheldenfilms komen momenteel flink aan hun trekken op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk een aantal mooie titels uit dat genre in zijn catalogus staan. Hieronder presenteren we een overzicht van de vijf beste superheldenfilms die momenteel op Netflix staan.
 • Eerste dove Marvel-superheld in 'Eternals'! juli 23, 2019
  'Black Panther' (2018) bracht ons de eerste donkere superheld in een titelrol in het Marvel Cinematic Universe, 'Captain Marvel' (2019) werd de eerste vrouwelijke solofilm in de reeks en Tessa Thompsons Valkyrie wordt het eerste openlijke LHBTI-personage in 'Thor: Love and Thunder' (2021). In 2020 krijgt de franchise ook zijn eerste dove superheld.
 • Quentin Tarantino's 'Star Trek' onderdeel van J.J. Abrams' 'Star Trek'-wereld! juli 23, 2019
  Binnenkort verschijnt van Quentin Tarantino eindelijk zijn negende film: 'Once Upon a Time in Hollywood'. Mogelijk gaat hij daarna aan de slag met de R-rated Star Trek-film.
 • Knalt het Marvel Cinematic Universe uit zijn voegen? juli 23, 2019
  Niemand had in 1996 kunnen voorspellen hoe enorm groot het merk Marvel anno 2019 is. Met de films in Marvel Cinematic Universe (MCU) als rode draad begint de franchise een ongekende omvang te krijgen, van meerdere bioscoopfilms per jaar tot uiteenlopende merchandise. We kijken hieronder naar de status van het uitdijende Marvel Cinematic Universe!
 • 'The Wire'-actrice gearresteerd wegens bezitten cocaïne en drugsaccessoires juli 23, 2019
  Sonja Sohn heeft een tegenvallend weekend achter de rug. De 55-jarige actrice, vooral bekend van haar werk aan tv-series zoals 'The Wire' en 'The Chi', is zondagnacht om twee uur aangehouden door de politie. Ze was passagier in een auto die gestopt werd op verdenking van bedwelmende middelen. Een politiehond rook onraad en zijn menselijke […]
 • 'Thor: Love and Thunder' voor 'Guardians Vol. 3' en gaat over Mighty Thor, niet Lady Thor juli 23, 2019
  Heel vreemd klinkt het uiteraard niet; de vierde Thor-film 'Thor: Love and Thunder' speelt zich af vóór 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'. Dit heeft regisseur James Gunn bevestigd. Wat zou dit kunnen betekenen?
 • James Cameron feliciteert 'Avengers: Endgame' na het verslaan van het record van 'Avatar' juli 23, 2019
  Zondag was het dan eindelijk zover: 'Avengers: Endgame' had wereldwijd meer geld opgebracht dan 'Avatar', en mocht zich daarmee de best verdienende film ooit noemen. De regisseur van Avatar, James Cameron, trok naar Twitter om zijn collega's te feliciteren.
 • Ernstig ongeluk op de set van 'Fast & Furious 9' juli 23, 2019
  De opnames voor de nieuwe 'Fast & Furious' zijn in volle gang, maar die zijn nu stilgelegd vanwege een ongeluk op de set. Hierbij raakte een crewlid zwaargewond en moest met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden.
 • Quentin Tarantino wist niet of DiCaprio hoofdrol zou accepteren in 'Once Upon a Time in Hollywood' juli 23, 2019
  Nog eventjes wachten en dan is het zover. Over een maand kunnen we eindelijk genieten van Quentin Tarantino's negende film, 'Once Upon a Time in Hollywood'. De cast is gigantisch indrukwekkend. Zo is de hoofdrol van de film weggelegd voor Leonardo DiCaprio, een van de meest geliefde acteurs van vandaag de dag. Om die reden […]
 • Vele posters 'Once Upon a Time in Hollywood': van Bruce Lee tot Brandy juli 23, 2019
  Hieronder zie je een reeks posters voor 'Once Upon a Time in Hollywood', de volgende film van Quentin Tarantino. Op de affiches niet alleen de drie grote sterren, maar ook de verschillende bijfiguren.
 • ''Eindscène 'Star Wars: The Rise of Skywalker' laat je hoofd exploderen'' juli 23, 2019
  Begin 2018 kreeg filmmaker Kevin Smith een hartaanval. De filmgek is bijzonder geliefd in Hollywood en na zijn herstel werd hij door J.J. Abrams uitgenodigd op de set van 'Star Wars: The Rise of Skywalker'.
 • Quentin Tarantino en Uma Thurman terug voor 'Kill Bill Vol. 3'? juli 23, 2019
  Over Kill Bill Vol. 3 wordt al gesproken sinds de eerste film uitkwam in 2003. Zeker gezien de scene waarin The Bride (Uma Thurman) haar eerste slachtoffer maakt met Vernita Green (Vivica A. Fox) leek deze mogelijkheid te opperen. Vernita’s dochter Nikki ziet de moord namelijk gebeuren, waarop The Bride aangeeft dat ze haar zal […]
 • Tom Hanks als Mr. Rogers in trailer 'A Beautiful Day in the Neighbourhood' juli 23, 2019
  Vandaag is de eerste trailer van de nieuwe Sony Pictures-film 'A Beautiful Day in the Neighbourhood' gelanceerd. Hierin speelt Tom Hanks de rol van televisiepersoonlijkheid Fred Rogers.
 • Team voor 'Avengers 5' al bekend! juli 22, 2019
  Was jij onder de indruk van de vijf films en vijf series die afgelopen weekend zijn aangekondigd voor de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe? Of miste je iets? Mogelijk een vijfde Avengers-film? Deze gaat er zeker komen en dan waarschijnlijk in fase vijf!
 • 'The Lion King' pakt monsterscore; 'Spider-Man' en 'Aladdin' nabij 1 miljard! juli 22, 2019
  Ondanks het toch zeer matige ontvangst (55% op Rotten Tomatoes) heeft 'The Lion King' een monsterscore van $185,0 miljoen neergezet bij zijn debuut aan de Noord-Amerikaanse bioscoopkassa's. De wereldwijde score pakt nog grootschaliger uit, met maar liefst $531,0 miljoen.
 • Officieel: Valkyrie eerste LHBTI-heldin in MCU! juli 22, 2019
  Het Marvel Cinematic Universe wordt de komende jaren steeds diverser. Zo zal Valkyrie, gespeeld door Tessa Thompson, Marvels eerste LHBTI-heldin worden. Dat onthulde Thompson zaterdagavond zelf op de San Diego Comic-Con. Volgens Marvel-producent Kevin Feige zullen er snel meer LHBTI-helden volgen.
 • Nicole Kidman schaamt zich voor haar wilde seksleven juli 22, 2019
  Nicole Kidman is een beest in bed. Dat zingt haar man Keith Urban althans op zijn plaat Gemini. Hoewel Kidman de kunst van haar man nooit zal censureren, vindt ze zijn onthullingen wel een beetje gênant. Dat vertelt ze in het Australische radioprogramma The Kyle and Jackie O Show.