CinemaNews.nl

RSS Het laatste filmnieuws! – FilmTotaal
 • Weinstein's ex vindt opnieuw een beroemde partner in het wereldje van Hollywood februari 26, 2020
  Georgina Chapman heeft het de laatste jaren niet gemakkelijk gehad. Haar echtgenoot, Harvey Weinstein, werd door tientallen vrouwen van seksueel misbruik beschuldigd. Zij besloot hem dan ook acuut te verlaten en van hem te scheiden. Nu lijkt het erop dat ze alweer een nieuwe relatie heeft, namelijk met niemand minder dan de met een Oscar […]
 • Rose McGowan is bang dat Weinstein haar 'uit de weg zal laten ruimen' februari 26, 2020
  Actrice Rose McGowan is een van de prominente figuren van #MeToo. Zij was namelijk een van de eersten die zich uitlieten over Harvey Weinstein, die recentelijk schuldig werd bevonden en dus (normaal gesproken) een hele tijd achter de tralies zal verdwijnen. Toch is McGowan bang dat de eerst zo machtige Hollywoodproducent nog wraak zal nemen.
 • Officiële titel 3e 'Jurassic World'-film bekend gemaakt! februari 26, 2020
  Nu de opnames van het slotstuk in de Jurassic World-trilogie zijn begonnen, heeft regisseur Colin Trevorrow ook eindelijk de officiële titel van de dinofilm bekendgemaakt: 'Jurassic World: Dominion'.
 • Netflix komt met handige nieuwe feature: top 10-lijstjes februari 26, 2020
  Netflix is momenteel bezig met de uitrol van een nieuwe functie in Nederland: top 10-lijstjes. Dat laat de streamingdienst weten in een persbericht. Met deze nieuwe feature kunnen kijkers zien welke films en series het populairst zijn in hun land.
 • Universal heeft opvolger 'Fifty Shades of Grey' in huis februari 26, 2020
  Universal Pictures heeft de filmrechten binnen gehengeld van het meest recente boek van E.L. James, de scijfster van het krankzinnig succesvolle 'Fifty Shades of Grey' en de - minstens zo succesvolle - bijhorende vervolgen. Er kwam een verhitte biedingsoorlog aan te pas, maar de studio mag nu dan toch echt aan slag met een verfilming […]
 • Hugh Jackman als gehaaide oplichter in eerste trailer 'Bad Education' februari 26, 2020
  In de nieuwe HBO-film 'Bad Education' speelt Hugh Jackman (The Greatest Showman, Les Misérables) een schoolinspecteur die zich eerst inzette om het onderwijs te verbeteren, maar zich inmiddels ook bezighoudt met het verduisteren van overheidsgeld. Check hieronder snel de eerste trailer.
 • Topman Bob Iger verlaat Disney: Wat zijn de gevolgen voor Marvel en Star Wars? februari 26, 2020
  Bob Iger heeft onverwachts aangekondigd per direct te vertrekken als topman van Disney. Zijn naamgenoot Bob Chapek neemt zijn functie over. Hoewel Iger nog een tijd actief zal blijven binnen het mediabedrijf, leidt de aanstelling van een nieuwe topman mogelijk wel tot een koerswijziging. Wat zijn de gevolgen voor Marvel en Star Wars?
 • 'Avatar'-ster Sam Worthington in opvallende haaienthriller 'Alphas' februari 26, 2020
  Horrorfilms rond haaien blijven hot en Hollywood stamt de ene naar de andere haaienfilm uit de grond, van echte blockbusters als The Meg en Shallows tot de bedenkelijke haaienkomedies als Sharknado en Dinoshark. Nu durft ook Avatar-acteur Sam Worthington het aan om zich te wenden tot het wisselend succesvolle subgenre.
 • Ook 'Rocky'-film 'Creed III' stapt binnenkort de ring in februari 26, 2020
  In 2015 was de boksfilm 'Creed' van Black Panther-regisseur Ryan Coogler een groot succes. De soort van spin-off rond de zoon van één van de tegenstanders van Sylvester Stallone's Rocky Balboa kreeg in 2018 een vervolg en nu wordt er dus gewerkt aan een derde film in de reeks.
 • Eerste beelden én poster 'Candyman'! februari 26, 2020
  Al eventjes wordt er gewerkt aan een "spiritueel vervolg" van de bekende horrorfilm 'Candyman' uit 1992 waarin acteur Tony Todd te zien is als het titelpersonage. Hieronder zie je eindelijk eerste snelle beelden én de poster!
 • Sony's had een "écht geweldig idee" om Spider-Man uit het Marvel Cinematic Universe te halen februari 26, 2020
  In de zomer van 2019 werd duidelijk dat Sony Pictures en Disney / Marvel Studios het niet eens konden worden over de toekomst van Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe. Sony besloot niet verder te gaan met de samenwerking en maakte bekend dat Tom Hollands Peter Parker zijn debuut zou gaan maken in Sony's Marvel […]
 • Nederlandse acteur wint prestigieuze filmprijs op het filmfestival in Berlijn februari 26, 2020
  Op de Berlinale, het filmfestival van Berlijn, worden ieder jaar de Shooting Stars uitgereikt. Deze worden toegekend aan tien Europese acteurs en actrices die volgens de jury een mooie toekomst tegemoet gaan. Dit jaar werd de prijs aan Bilal Wahib gegeven, dankzij zijn hoofdrol in dramafilm Paradise Drifters.
 • Ook de auto van James Bond krijgt een stuntdubbel in 'No Time To Die' februari 26, 2020
  Behalve Jackie Chan en Tom Cruise zijn er maar weinig acteurs die staan te springen om gevaarlijke capriolen uit te halen. Zij vertrouwen op vakkundige stuntmannen en -vrouwen om die rol van ze over te nemen. Dat geldt ook voor Daniel Craig, maar hij is niet de enige die in 'No Time to Die' een […]
 • Flinke tijdsprong tussen 'Spectre' en 'No Time to Die' bevestigd in nieuwe beelden! februari 26, 2020
  Begin april verschijnt de 25e Bond-film 'No Time to Die' van regisseur Cary Joji Fukunaga in de Nederlandse bioscoopzalen. De film volgt op 'Spectre' uit 2015 en sindsdien is er best wat gebeurt in het leven van de geheim agent van acteur 'Daniel Craig'.
 • Netflix verwijdert heel veel grote films de komende dagen februari 25, 2020
  Regelmatig zet Netflix een flink aantal oude en nieuwe films uit de catalogi van de verschillende filmstudio's online. Maar er worden er ook regelmatig flink wat verwijderd. Aankomende dagen lijkt het wel een soort opruiming, aangezien er maar liefst 65 films en series offline worden gehaald.
 • De top 15 dode (super)helden uit het Marvel Cinematic Universe februari 25, 2020
  Door de gebeurtenissen in 'Avengers: Infinity War' en 'Avengers: Endgame' zou je bijna denken dat er bijna geen personages écht doodgaan in het Marvel Cinematic Universe. Toch zijn er heel wat personage gestorven die we niet meer in de toekomst van de filmreeks zullen zien.
 • 3 kneitergoede films waarvan je niet wist dat ze op Disney+ staan februari 25, 2020
  Disney+ is ondertussen al wat maandjes beschikbaar en dat wat je kunt zien verandert in de Nederland niet zo heel veel. Gelukkig kun je de films van A tot en met Z napluizen en dan kom je ook een aantal opvallende(re) titels tegen. Hieronder drie van die opvallende films.
 • Harrison Ford: "Indiana Jones 5 moet Marvel-formule volgen" februari 25, 2020
  Harrison Ford heeft al heel wat iconische personages neergezet. Denk bijvoorbeeld maar eens aan zijn rollen in films zoals o.a. 'Blade Runner', de 'Star Wars'-franchise en natuurlijk de diverse 'Indiana Jones'-films. Voor de laatstgenoemde zal hij dan ook opnieuw terugkeren voor een vijfde deel, al zegt de 77-jarige acteur wel dat als de film succesvol […]
 • Nieuwe 'Star Wars'-toekomst bekend: 'The High Republic' met Jedi Knights! februari 25, 2020
  De nieuwe richting voor het bredere Star Wars-universum is onthuld en de titel daarvoor is Star Wars: The High Republic. Ondanks dat er nog geen films (of series) zijn aangekondigd, zou het zomaar kunnen dat Lucasfilm met deze nieuwe richting ook een aanzet doet tot de nieuwe filmtrilogie die vanaf december 2022 moet gaan verschijnen.
 • Beroemde vrienden hielpen Ben Affleck met zijn alcolholprobleem februari 25, 2020
  Iedereen die een beetje het nieuws uit Hollywood volgt, weet dat de met een Oscar bekroonde acteur/regisseur Ben Affleck het niet altijd even gemakkelijk heeft gehad. Zo kwam zijn huwelijk met Jennifer Garner na 10 jaar tot een einde, iets wat Affleck nog steeds ziet als zijn grootste fout waar hij veel spijt van heeft. […]