MusicNews.nl

RSS NU – Muziek
 • Nicki Minaj onthult nummer met Adele te hebben opgenomen oktober 16, 2019
  Nicki Minaj onthult onlangs een nummer te hebben gemaakt met Adele. De Amerikaanse rapper zegt dat er ook al een videoclip bij de single is opgenomen.
  NU.nl
 • Nicki Minaj zegt dat nieuws over samenwerking met Adele een grap is oktober 16, 2019
  Nicki Minaj lijkt toch geen lied te hebben opgenomen met Adele. De rapper vertelde eerder aan Entertainment Tonight dat er al een videoclip was gemaakt bij een gezamenlijk lied, maar meldt nu op Twitter dat het een grapje was.
  NU.nl
 • Zo blijf je zen tijdens ADE: Yoga met livemuziek en een slaapconcert oktober 16, 2019
  Tijdens ADE kun je als muziekliefhebber je hart ophalen met talloze dj-sets, maar ook de rust opzoeken. Zo kun yogalessen met livemuziek volgen of naar een slaapconcert. NU.nl sprak drie initiatiefnemers van bijzondere evenementen in de Waalse Kerk.
  NU.nl/Sjan Verhoeven
 • Lenny Kravitz komt in juni 2020 naar de Amsterdamse Ziggo Dome oktober 16, 2019
  Lenny Kravitz brengt zijn Here to Love-tour ook naar Nederland. De Amerikaanse rockartiest zal op 24 juni een concert geven in de Amsterdamse Ziggo Dome.
  NU.nl
 • Zangeres Lizzo beschuldigd van plagiaat door producersduo oktober 16, 2019
  De producers Justin en Jeremiah Raisen beschuldigen zangeres Lizzo van plagiaat met haar nummer Truth Hurts. De broers werkten jaren geleden samen met de zangeres aan een nummer en schrijven nu op Instagram dat ze ongevraagd delen uit dat nummer heeft gebruikt in haar hit.
  NU.nl
 • De ADE-agenda van Nicky Romero: 'Talenten geven mij nu hun USB-stickje' oktober 16, 2019
  Tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) komt bijna de gehele dancewereld naar onze hoofdstad om te draaien, maar ook om te netwerken en te genieten van alles wat er die week georganiseerd wordt. NU.nl spreekt met enkele bekende namen over hun invulling van de week. Deze keer: dj Nicky Romero (30, echte naam Nick Rotteveel).
  NU.nl/Danja Koeleman
 • Hiphopproducer Timbaland verkoopt muziekrechten aan investeerder oktober 16, 2019
  Hiphopproducer, songwriter en rapper Timbaland heeft de afspeelrechten van zijn muzikale oeuvre verkocht aan muziekinvesteerder Hipgnosis, het bedrijf waar Chic-voorman Nile Rodgers in het bestuur zit. Hipgnosis heeft hiermee de mogelijkheid om geld te verdienen aan bijvoorbeeld het streamen van ruim honderd albums en nummers van onder anderen Justin Timberlake, Madonna en Drake, meldt Variety […]
  NU.nl
 • De ADE-agenda van Armin van Buuren: 'Probeer agenda open te houden' oktober 16, 2019
  Tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) komt bijna de gehele dancewereld naar onze hoofdstad om te draaien, maar ook om te netwerken en te genieten van alles wat er die week georganiseerd wordt. NU.nl spreekt met enkele bekende namen over hun invulling van de week. Deze keer: dj Armin van Buuren.
  NU.nl/Sjan Verhoeven
 • Justin Timberlake werkt aan nieuwe muziek met zangeressen Lizzo en Sza oktober 15, 2019
  Justin Timberlake heeft in de studio aan nieuwe muziek gewerkt met artiesten als Lizzo, Sza en Meek Mill. De zanger vertelt aan Entertainment Tonight dat hij nog niet weet wanneer de liedjes worden uitgebracht.
  NU.nl
 • Italiaanse inzending Soldi meest gestreamde Songfestival-lied op Spotify oktober 15, 2019
  Soldi, de Italiaanse Songfestival-inzending van 2019, is nu het meest gestreamde Eurovisie Songfestival-lied op Spotify. De plaat van Mahmood gaat met 122,4 miljoen streams de Zweedse winnaar van 2012, Euphoria van Loreen, voorbij. Dat meldt de organisatie van het Songfestival dinsdag op Twitter.
  NU.nl