123Boek.nl

RSS Blije Boekenwurm
 • Prachtig gebroken, Ad van de Lisdonk november 6, 2020
  Ik vind Prachtig gebroken van Ad van de Lisdonk een mooi en spannend boek. Ad schrijft lekker vlot. Hij neemt je mee in dit spannende verhaal. Het bericht Prachtig gebroken, Ad van de Lisdonk verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Angelique, Marquise des Anges oktober 31, 2020
  De Angelique films zijn ondertussen bijna vijftig jaar oud. In deze remake van de oorspronkelijk Angelique films zijn de karakters door de beide hoofdrolspelers beter uitgewerkt. Het bericht Angelique, Marquise des Anges verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Eric
 • En toen vonden ze mijn vader, Andreas Jonkers oktober 30, 2020
  Vader worden als je er zelf nooit een hebt gehad Andreas Jonkers zag zijn vader precies drie keer: één keer levend, één keer opgebaard en één keer bij de begrafenis. Zijn vaders lichaam vertoonde tweeënveertig messteken toen het werd gevonden op een talud in Amsterdam-Oost. Het is een raadsel wat er precies is gebeurd. Het […]
  Anja
 • Zuchten van de ziel, Guido Bindels oktober 25, 2020
  Ik vind Zuchten van de ziel van Guido Bindels in een woord prachtig. Ik vond het geen boek om in een keer uit te lezen. Het bericht Zuchten van de ziel, Guido Bindels verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Familieopstelling, Kluun oktober 24, 2020
  Ik vind Familieopstelling een mooi boek. Kluun is eerlijk en recht voor z'n raap. Kluun schrijft ook over zijn moeder die in een verzorgingstehuis zit. Het bericht Familieopstelling, Kluun verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja