123Boek.nl

RSS Blije Boekenwurm
 • Met het zelfvertrouwen zat het goed, Maarten Vandenabeele januari 10, 2019
  Ik vind Met het zelfvertrouwen zat het goed van Maarten Vandenabeele, een mooi boek. Toch was het voor mij soms een beetje lastig om het te lezen. Maar ik ben niet alleen in deze ‘Boekenwereld’. Het bericht Met het zelfvertrouwen zat het goed, Maarten Vandenabeele verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • De Bruggenbouwer, Markus Zusak januari 2, 2019
  Ik ben nooit zo dol op dikke boeken. Maar De Bruggenbouwer van Markus Zusak moest ik wel uit lezen. Maar ik heb wel even de tijd voor genomen. Het bericht De Bruggenbouwer, Markus Zusak verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Een beperking,wat nu? Frans Claessens december 29, 2018
  Ik vind Een beperking, wat nu?,van Frans Claessen een goed boek Ik denk dat het een steun in de rug is voor mensen met een beperking. Het bericht Een beperking,wat nu? Frans Claessens verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Moordende zin in Tanneke Gin, Joke de Meyer december 24, 2018
  Toen ik in Moordende zin in Tanneke Gin van Joke de Meyer begon te lezen, vond ik het niet echt leuk. Maar al snel nam Joke me mee in het verhaal. Het bericht Moordende zin in Tanneke Gin, Joke de Meyer verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • De eenvoud van aandacht, Cathelijne Esser december 20, 2018
  Toen De eenvoud van aandacht van Cathelijne Esser bij mij in de bus viel hoefde ik niet te luisteren. Woorden waren overbodig. Het bericht De eenvoud van aandacht, Cathelijne Esser verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Rinkeldekink, Martine Bijl december 16, 2018
  Ik vind Rinkeldekink van Martine Bijl erg mooi. Een emotioneel verhaal in een mooi jasje. Het is lief en eerlijk. Het bericht Rinkeldekink, Martine Bijl verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Eric
 • Safe Spot, Karolien Vos december 14, 2018
  Een prachtige novelle over hoog sensitiviteit. Een klein verhaal over een groot onderwerp. Goed dat Karolien Vos, hier een boek over heeft geschreven. Het bericht Safe Spot, Karolien Vos verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Eric