123Boek.nl

RSS Blije Boekenwurm
 • #jehebtaltijdeenkeuze#, Anita Wix oktober 16, 2019
  Ik vind #jehebtaltijdeenkeuze#, van Anita Wix een bijzonder verhaal. Het is moedig dat Anita dit met ons deelt. Het bericht #jehebtaltijdeenkeuze#, Anita Wix verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Ik ben ik, Gudrun Tahon oktober 7, 2019
  Ik ben ik van Gudrun Tahon, is een prachtig boek. Een actueel thema en over anders zijn en pestgedrag. Het bericht Ik ben ik, Gudrun Tahon verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Pizzamaffia slaat door, Khalid Boudou oktober 6, 2019
  Er gebeuren heel veel spannende dingen in Pizzamaffia slaat door van Khalid Boudou. Te veel om nu te verklappen. Het bericht Pizzamaffia slaat door, Khalid Boudou verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Pepi, Persia Rakers september 29, 2019
  Ik vind Pepi van Persia Rakers een lief, leuk en leerzaam leuk. De illustraties zijn prachtig. Het bericht Pepi, Persia Rakers verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • De bende van Raf de Raaf, Gaby Rasters september 22, 2019
  Ik vind  De bende van Raf de Raaf van Gaby Rasters een leuk en spannend kinderboek. Het is bedoeld voor kinderen vanaf acht jaar. Het bericht De bende van Raf de Raaf, Gaby Rasters verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Wraakengel, Joost Vandecasteele september 17, 2019
  Ik vond Wraakengel van Joost Vandecasteele niet zo leuk. Het las niet echt vlot. Het verhaal viel steeds in herhaling. Het bericht Wraakengel, Joost Vandecasteele verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Het grote verdriet van kikker Cas, Hélène Poncelet september 14, 2019
  Het grote verdriet van kikker Cas van Hélène Poncelet is  een verdrietig verhaal in een lief jasje. Ik ben er stil van. De illustraties zijn in een woord prachtig. Het bericht Het grote verdriet van kikker Cas, Hélène Poncelet verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja