123Boek.nl

RSS Blije Boekenwurm
 • Censuur, Esther van der Ham juli 21, 2019
  Ik vind Censuur van Esther van der Ham in een woord prachtig. Esther kan beeldend schrijven. Ze nam me mee in dit mooie en spannende verhaal. Het bericht Censuur, Esther van der Ham verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Ferrara, Bert Wagendorp juli 17, 2019
  Het boek is uit, maar het zit nog in mijn hoofd en in mijn hart. Ferrara van Bert Wagendorp is een pareltje.  Het bericht Ferrara, Bert Wagendorp verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Duik in de branding, Marcel Mirande juli 13, 2019
  Ik vind Duik in de branding van Marcel Mirande een goed boek. Ik heb het niet in een keer uitgelezen, te veel informatie. Het bericht Duik in de branding, Marcel Mirande verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Zonnemeisjes, Hedwig Meesters juli 2, 2019
  Ik vind Zonnemeisjes van Hedwig Meesters erg mooi. Hedwig kan toveren met woorden. Haar zinnen hebben ritme. Het bericht Zonnemeisjes, Hedwig Meesters verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Geluk zonder voorwaarden Michael A. Singer juli 1, 2019
  Ik vind Geluk zonder voorwaarden van Michael A. Singer een fijn boek. Michael legt alles duidelijk uit en gebruikt geen zweverige taal. Het bericht Geluk zonder voorwaarden Michael A. Singer verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Adembenemend, Miriam Helsper en Yolande Kylstra juni 24, 2019
  Ik vind Adembenemend van Miriam Helsper en Yolande Kylstra een goed boek. Zelf heb ik regelmatig last van kriebelhoest en dan ga ik verkeerd adem halen Het bericht Adembenemend, Miriam Helsper en Yolande Kylstra verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • De Vondeling, Sarah Meuleman juni 22, 2019
  Ik vind De Vondeling van Sarah Meuleman in een woord prachtig. Sarah schrijft met gevoel. Ze neemt je mee in het betoverde verhaal. Het bericht De Vondeling, Sarah Meuleman verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja