123Boek.nl

RSS Blije Boekenwurm
 • Natan Z., Arjan Alberts maart 20, 2019
  Ik vind Natan Z van Arjan Alberts in een woord gezegd, prachtig. Arjan kan toveren met woorden. Het bericht Natan Z., Arjan Alberts verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Die ene patiënt, Ellen de Visser maart 18, 2019
  Die ene patiënt van Ellen de Visser heeft mij diep geraakt. Je moet dit boek zeker gaan lezen. Het bericht Die ene patiënt, Ellen de Visser verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Eric
 • Durf te schrijven, Carry Slee maart 16, 2019
  Ik denk dat Durf te schrijven van Carry Slee, een leuk boek is voor mensen die een boek willen gaan schrijven. Je moet toch aan heel veel dingen  denken. Het bericht Durf te schrijven, Carry Slee verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Eindelijk vrouw, Bo Van Spilbeeck maart 11, 2019
  Ik vind Eindelijk vrouw van Bo van Spilbeeck een bijzonder boek. Het is moedig dat Bo dit verhaal met ons deelt. Iedereen moet dit boek lezen. Het bericht Eindelijk vrouw, Bo Van Spilbeeck verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Een stap vooruit, een stap terug, Christian Donlan maart 6, 2019
  Ik vind Een stap vooruit, een stap terugvan Christian Donlan ontroerend. Christian schrijft met zijn hart. Ondanks al het verdriet vind ik het geen tranentrekker.  Het bericht Een stap vooruit, een stap terug, Christian Donlan verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Eric
 • Salomons oordeel, Robert Vuijsje maart 2, 2019
  Salomons oordeel van Robert Vuijsje is een prachtig boek. Ik vond het soms grappig, maar soms kreeg ik een ongemakkelijk gevoel. Het bericht Salomons oordeel, Robert Vuijsje verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Vrachtbrief, Miriam Guensberg februari 26, 2019
  Ik vind Vrachtbrief van  Miriam Guensberg een prachtig boek. Ik heb me geen moment verveeld. Een absolute aanrader. Het bericht Vrachtbrief, Miriam Guensberg verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja