123Boek.nl

RSS Blije Boekenwurm
 • Het Moerasmeisje, Delia Owens november 10, 2018
  Ik vind Het Moerasmeisje erg mooi. Delia Owens kan betoverend schrijven. Ze weet erg veel over de natuur. Het bericht Het Moerasmeisje, Delia Owens verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Zeeuws geluk, Carolijn Visser november 7, 2018
  Ik vind Zeeuws geluk van Carolijn Visser erg mooi. De foto’s en illustraties zijn prachtig. Een aanrader voor mensen die in Zeeland wonen. Of voor andere lezers, die meer over Zeeland willen weten. Het bericht Zeeuws geluk, Carolijn Visser verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Bohemian Rhapsody, Bryan Singer november 5, 2018
  De film Bohemian Rhapsody begint met hoe Queen bij elkaar gekomen is. Je ziet hoe de latere Freddie Mercury op het vliegveld werkt als koffersjouwer. Het bericht Bohemian Rhapsody, Bryan Singer verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Eric
 • Het foute pad, Monique de Graaf november 3, 2018
  Ik vind het erg moedig dat Monique de Graaf haar verhaal met ons heeft gedeeld in het boek Het foute pad. Het heeft haar tijd, moed en tranen gekost. een aanrader. Het bericht Het foute pad, Monique de Graaf verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Maria, Suzanne Wouda november 1, 2018
  Ik vind Maria, een fantastisch boek. Suzanne Wouda, laat zien, dat geschiedenis helemaal niet zo saai hoeft te zijn. Ze neemt je mee terug in de geschiedenis Het bericht Maria, Suzanne Wouda verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • En dan nu het goede nieuws, Franka Hummels en Karin Sitalsing oktober 26, 2018
  Ik vind En dan nu het goede nieuws van Franka Hummels en Karin Sitalsing een heerlijk boek. Vreugde en verdriet omarmen elkaar. Het bericht En dan nu het goede nieuws, Franka Hummels en Karin Sitalsing verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Verast, Hugo Luijten oktober 23, 2018
  In Verast van Hugo Luijten lopen de verhaallijnen erg goed door elkaar, Alle puzzelstukjes vallen later op z’n plaats. Het bericht Verast, Hugo Luijten verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja