123Boek.nl

RSS Blije Boekenwurm
 • Het jaar van de slang, Hugo Luijten juli 27, 2020
  Ik vind Het jaar van de slang van Hugo Luijten, in een woord fantastisch. Hugo kan toveren met woorden. Zijn zinnen zingen. Het bericht Het jaar van de slang, Hugo Luijten verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Tranen van liefde, Tim Overdiek juli 22, 2020
  Tranen van liefde van Tim Overdiek is in een woord prachtig. Het is lief eerlijk en emotioneel. Deze emoties kan ik niet weergeven in een recensie. Het bericht Tranen van liefde, Tim Overdiek verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Gedichte gedachten, Jan Terlouw juli 21, 2020
  Gedichte gedachten van Jan Terloeu. De gedichten gaan over: de natuur, het leven en de liefde, kunst en politiek, vrijheid en verantwoordelijkheid. Het bericht Gedichte gedachten, Jan Terlouw verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Niet horen, Niet zien, Niet Zwijgen, Joyce de Ruiter juli 12, 2020
  Ik vind Niet horen Niet zien, Niet Zwijgen van Joyce de Ruiter in een woord prachtig. Een verdrietig onderwerp in een lief jasje. Het bericht Niet horen, Niet zien, Niet Zwijgen, Joyce de Ruiter verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Waar is de kleine zeilboot, Joachim Krause juli 10, 2020
  Ik vind Waar is de kleine zeilboot van Joachim Krause erg leuk. Er valt veel te kijken en te zoeken.Samen lezen kijken en zoeken. Het bericht Waar is de kleine zeilboot, Joachim Krause verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja