123Boek.nl

RSS Blije Boekenwurm
 • Limo, de leukste dag van de week, Ineke van Lier mei 17, 2019
  Ik vind Limo de leukste dag de week van Ineke van Lier erg leuk. Een lief, grappig hondje. En een leuk boek om samen met kinderen te lezen. Het bericht Limo, de leukste dag van de week, Ineke van Lier verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Het meisje dat aan de oever verscheen, Geert Kimpen mei 14, 2019
  Ik vind Het meisje dat aan de oever verscheen in een woord prachtig. Een verhaal om nooit te vergeten. Geert neemt je mee in dit prachtige verhaal vol liefde, wijsheden, zielsverwantschap. Het bericht Het meisje dat aan de oever verscheen, Geert Kimpen verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Perfect Match, Patricia Snel mei 11, 2019
  Ik vind Perfect Match van Patricia Snel een spannend boek. Lekker vlot geschreven. Het bericht Perfect Match, Patricia Snel verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Dood doet leven, Jeroen Terlingen mei 7, 2019
  Ik vind Dood doet leven van Jeroen Terlingen erg mooi. Ik hoop net als Jeroen  dat door het boek mensen meer over de dood gaan praten. De dood hoort bij het leven. Het bericht Dood doet leven, Jeroen Terlingen verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Eric
 • Geheim leven, Carla de Jong mei 2, 2019
  Ik vind Geheim leven van Carla de Jong een boeiend verhaal. Carla neemt je mee in haar familiegeschiedenis. Het bericht Geheim leven, Carla de Jong verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Boeman, Lineke Breukel april 30, 2019
  Boeman, van Lineke Breukel krijgt van mij sterren en de zon en de maan. Lineke speelt met de taal. Ze tovert met de spanning. Het bericht Boeman, Lineke Breukel verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Daar gaat de bruid, Kaat de Kock april 25, 2019
  Ik vind Daar gaat de bruid van Kaat de Kock een erg leuk boek. Het is vlot geschreven, ik heb lekker veel moeten lachen. Het bericht Daar gaat de bruid, Kaat de Kock verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja