123Boek.nl

RSS Blije Boekenwurm
 • Dat stomme boek, Tiny Fisscher februari 25, 2020
  Dat stomme boek, Tiny Fisscher, een boek met  een lach en een traan. Als lezer voel je dat er meer aan de hand is. Het einde van het verhaal zorgde voor tranen in mijn hart.  Het bericht Dat stomme boek, Tiny Fisscher verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Tropenbruid, Susan Smit februari 23, 2020
  Tropenbruid is een prachtig boek. Een stukje geschiedenis in een mooi  jasje. Susan kan beeldend schrijven, ze neemt je mee in het verhaal. Het bericht Tropenbruid, Susan Smit verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Rotzakken, Ans Krebbeks februari 11, 2020
  Ik vind Rotzakken ondanks het trieste onderwerp erg mooi. Ans Krebbeks schrijft met een lach en een traan. Het bericht Rotzakken, Ans Krebbeks verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Daar waar de rivierkreeften zingen, Delia Owens februari 9, 2020
  Niet alleen de rivierkreeften zingen, maar mijn hoofd en hart zingen ook. Delia Owens neemt je mee in de natuur. Een prachtig verhaal. Het bericht Daar waar de rivierkreeften zingen, Delia Owens verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Eefje en de dieren, Matt Haig februari 3, 2020
  Eefje en de dieren van Matt Haig is een erg leuk boek. Matt kan beeldend schrijven. Ik zag alles zo voor me. Het bericht Eefje en de dieren, Matt Haig verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Het spel, Lineke Breukel januari 30, 2020
  Ik vind Het Spel van Lineke Breukel een erg spannend boek en een goed verhaal. Lineke kan beeldend schrijven. Het bericht Het spel, Lineke Breukel verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Coco kan het! Loes Riphagen januari 26, 2020
  Coco kan het! van Loes Riphagen Is een mooi boek. Het is lief en soms grappig. Erg leuk om samen met je kind te lezen. Het bericht Coco kan het! Loes Riphagen verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja