123Boek.nl

RSS Blije Boekenwurm
 • De hamster in je brein, Felix Kreier en Maarten Biezeveld mei 29, 2020
  Ik vind de hamster in je brein van Felix Kreier en Maarten Biezeveld informatief. Voor mensen die blijvend af willen vallen een aanrader. Het bericht De hamster in je brein, Felix Kreier en Maarten Biezeveld verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Door jouw ogen, Peter Høeg mei 23, 2020
  Door jouw ogen van Peter Høeg is een prachtig boek. Vriendschap en liefde spelen een grote rol. De taal is prachtig, Een juweeltje. Het bericht Door jouw ogen, Peter Høeg verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • The Beatles compleet mei 20, 2020
  In het boek the Beatles compleet wordt bij elk nummer de componist vermeld, de muzikanten die er op mee spelen alsmede de instrumenten die gebruikt zijn. Het bericht The Beatles compleet verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Eric
 • Confettiregen, Splinter Chabot mei 18, 2020
  Ik vond Confetiregen van Splinter Chabot in een woord prachtig. Splinter kan speelt met woorden. Maar er schuilt veel verdriet achter die mooie woorden. Het bericht Confettiregen, Splinter Chabot verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja
 • Het Bijeffect, Ramon Hagedoorn mei 17, 2020
  Het Bijeffect van Ramon Hagedoorn is een leerzaam boek. Lastig om in eigen woorden weer te geven.Ramon geeft veel informatie. Het bericht Het Bijeffect, Ramon Hagedoorn verscheen eerst op Blije Boekenwurm.
  Anja